Zdravstvena trenerka za hormonsko ravnovesje
Zdravstvena trenerka za hormonsko ravnovesje
Znižano

Coaching program Renesansa ščitnice ( 3 mesece)

447.00

Trimesečni individualni Coaching renesanse tvoje ščitnice, kjer skupaj tedensko po korakih podpirava tvojo ščitnico, ji prilagajava okolje, podpreva črevesje, jo podpreva z ustrezno s prehrano, ji prilagodiva zdravila v kolikor jih jemlješ, se tedensko spremljava in nadgrajujeva do popolne renesanse tvoje ščitnice.

popust do 31.8.2023

Opis
Celostni personaliziran coaching  prilagajanja okolja tvoji  ščitnici in delovanja na vzroke, ki traja tri mesece.
 
Celostna podpora za razvajanje in rezbremenjevanje tvoje ščitnice vseh vzrokov, ki jo bremenijo
 
Si pripravljena nadgraditi svoja znanja o hormonih in ščitnici, to kar ti zdravniki ne povedo, ker se ne učijo prehrane, hormonskih povezav, regeneracije presnove?
 
Si pripravljena na naslednji korak in s pomočjo ABC metode naravnega uravnavanja ščitnice ( tudi poleg zdravil)  pomagati svoji ščitnico do remisije in nemotenega delovanja, da te bo tvoja ščitnica spet nemoteno ščitila.
 
 
Skupaj najdeva vse odgovore o tvojem stanju in ščitnici:
testiranja, prehrana, dopolnila, jod, zdravila, vadba, hormoni, izpadanje las, utrujenost…..skratka obdelava vse, da spet zaživiš kvalitetno življenje in si kos vsem svojim nalogam.
 
Veselim se sodelovanja.
 
“Lažje in hitreje je ščitnico uravnati , kot se celo življenje boriti s posledicami njenega motenega delovanja .”
 
Skupaj zmoreva spremembe, ker naju pripeljejo do zdrave ščitnice:
 
Tedenske korake izvajava skupaj preko tedenskih srečanj ( 50 minut) , kjer te vodim skozi  spoznavanje delovanja ščitnice, vzroke  težav, ter kako ji lahko pomagaš do regeneracije in optimalnega delovanja ( tudi če jemlješ zdravila ali čakaš na operacijo/radiojod)
 
Coaching in delo z menoj  te podpira skozi enostavno organizacijo in pripravo jedi za podporo ščitnici, uvajanja življenjskega sloga, prilagajanja zdravila, komuniciranja z zdravnikom, razumevanja testov, pripravo izbiro nabavo hrane in enostavno vključevanje vsega v tvoj življenjski bioritem.
 

Se bojiš, da je to zate preveč?

Ne skrbi sproti bom prolagajala tvoje jedilnike ( pisala boš dnevnik) in tedensko si bova zadale po en IZZIV, ki ga boš zmogla in tako po 3 mesecih si na konju in na cilju, ki si ga skupaj zastaviva.

TVOJA ŠČITNICA POTREBUJE TUDI TVOJO POMOČ, poleg zdravil in zdravnika, ker te ne uči prehrane in prilagajaja okolja tvoji ščitnici.

 
Skupaj se lotiva  prehrane na različnih nivojih, tako z vidika hormonov, nihanja energije, vpliva na imunski istem in vidika preobčutljivosti na različna živila, ter vse nadgradimo z dresuro prepustnega črevesja, ki je ključno pri vseh avtoimunskih boleznih.
 
Skupaj zmoreva
 
 
 

Ocene (0)

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.

Brezplačen e-priročnik: 10 zajtrkov za hormone in ščitnico in 30 idej za enostavne obroke