Zdravstvena trenerka za hormonsko ravnovesje
Zdravstvena trenerka za hormonsko ravnovesje

MALA ŠOLA ABC HORMONOV IN ŠČITNICE

87.00

MALA ŠOLA HORMONOV IN ŠČITNICE, te pouči o delovanju hormonov, povezavami med njimi in ščitnico, vzrokih tvojih težav in prvih enostavnih  naravnih rešitvah, ki jih takoj lahko vključiš v svoj bioritem.VSI ključni HORMONI

 

 

Opis

Ne veš kako bi se lotila svojih hormonov in problemov s svojo ščitnico?

Spoznaj preverjeno ABC metodo naravnega uravnavanja HORMONOV IN ŠČITNICE

MALA ŠOLA, te popelje skozi mojo celostno ABC metodo naravnega uravnavanja hormonov in povezavo le teh s tvojo ščitnico. Tečaj te seznani z vzroki  in rešitvami utrujenosti, glavobolov, nespečnosti, pomanjkanja energije, in koncentracije.

Pouči te o vzrokih nastanka miomov, endometrioze, močnih in bolečih period, tvorb na dojkah in ščitnici. Zadnji modul pa še dodatno o izbruhu avtoimunske ščitnice, ter kako to prepoznamo, testiramo in kako se lotimo reševanja njenih težav.

Telo je kompleksen organizem, zato je dobro poznati poti celostnih dolgoročnih rešitev, ki povezujejo različne endokrine žleze: hipofizo, adrenalke, jajčnike, ščitnico …

MALA ŠOLA  je posnetek  uspešnega VELIKEGA SEMINARJA ABC HORMONOV IN ŠČITNICE, ki sem ga imela v živo, v LJUBLJANI; MARIBORU IN KOPRU, kjer so ženske ostale z odprtimi usti in wuav momenti znanj dve leti zaporedoma. Sedaj pa je celoten posnetek na voljo v obliki video serije (5h) z nasveti, ki te na enostaven in razumljiv a še vedno strokoven način  popelje skozi moja znanja o homonih in ščitnici do prvih konkretnih rezultatov.

DOSTOP  3 MODULI

Video predavanja seminarja

Video prikazi živil.

Video navodila in nasveti

DELOVNI ZVEZEK za spremljanje programa

JEDILNIKI, RECEPTI  (PDF) Moja super prehrana

Več o MALI ŠOLI

 

 

 

Ocene (0)

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.

Brezplačen e-priročnik: 10 zajtrkov za hormone in ščitnico in 30 idej za enostavne obroke