Zdravstvena trenerka za hormonsko ravnovesje
Zdravstvena trenerka za hormonsko ravnovesje

MALA ŠOLA ABC HORMONOV IN ŠČITNICE

67.00

MALA ŠOLA HORMONOV IN ŠČITNICE, te pouči o delovanju hormonov, povezavami med njimi, vzrokih tvojih težav in prvih enostavnih  naravnih rešitvah, ki jih takoj lahko vključiš v svoj bioritem.

Spoznaj preverjeno ABC metodo naravnega uravnavanja HORMONOV IN ŠČITNICE

 

Kategorija:
Opis

Ne veste kako se lotiti svojih hormonov in premalo delujoče avtoimunske ščitnice?

MALA ŠOLA, vas popelje skozi celostno ABC metodo naravnega uravnavanja hormonov in premalo delujoče ščitnice. Vas seznani z vzroki  in rešitvami utrujenosti, glavobolov, nespečnosti, pomanjkanja energije, in koncentracije. Vas pouči o vzrokih nastanka miomv, endometrioze, močnih in bolečih period, tvorb na dojkah. Zadnji modul pa o izbruhu avtoimunske ščitnice, ter kako to prepoznamo, testiramo in kako se lotimo reševanja njenih težav. Telo je kompleksen organizem, zato je dobro poznati poti celostnih dolgoročnih rešitev, ki povezujejo različne endokrine žleze: hipofizo, adrenalke, jajčnike, ščitnico …

MALA ŠOLA  je posnetek  uspešnega VELIKEGA SEMINARJA ABC HORMONOV IN ŠČITNICE, ki sem ga imela v živo, v LJUBLJANI; MARIBORU IN KOPRUkjer so ženske ostale z odprtimi usti in wiuav momenti znanj dve leti zaporedoma. Sedaj pa je celoten posnetek na voljo v obliki video serije (5h) z nasveti, ki vas popelje skozi moja znanja o homonih in ščitnici do prvih konkretnih rezultatov.

DOSTOP  3 MODULI

Video predavanja seminarja

Video prikazi živil.

Video navodila in nasveti

DELOVNI ZVEZEK za spremljanje programa

JEDILNIKI, RECEPTI  (PDF) Moja super prehrana

Več o MALI ŠOLI

 

 

 

Ocene (0)

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.

Brezplačen e-priročnik: 10 zajtrkov za hormone in ščitnico in 30 idej za enostavne obroke