Zdravstvena trenerka za hormonsko ravnovesje
Zdravstvena trenerka za hormonsko ravnovesje

Poveži ADRENALKE s ščitnico in ženskimi hormoni

17.00

Video seminar, ki ti da že prve napotke, kako si svoj “lajf” prilagodiš hormonom, na enostven način. “Super uporabno, takoj lahko začneš s spremembo, to bi morala poslušat vsaka ženska” je izjavila naročnica, ki ga je poslušala. Zato je sedaj to predavanje s seminarja na voljo posebej, da te spodbudi, da začneš delat na svojih hormonih.

Opis

Video predavanje POVEŽI ADRENALKE S ŠČITNICO IN DRUGIMI HORMONI JE  je sestavni del ABC MALE ŠOLE HORMONOV IN ŠČITNICE. ( ki si jo lahko naročite posebej)

Slušateljica, ki ga je v sklopu male šole poslušala mi je dala idejo, da naj ga dam kot samostojno predavanje. Povedala je, so v njem super napotki, ki jih takoj lahko vključiš v svoj bioritem in si enostavno organiziraš svoj bioritem prilagojen hormonom.

Tvoje Adrenalne žleze ADRENALKE imajo močen vpliv tako na tvojo ščitnico, kot na tvoje ostale hormone mesečnega ciklusa. Video te pouči o tem kakšne so te povezave, ter kaj lahko že danes spremeniš, da povežeš svoje hormone in razbremeniš ščitnico.

” Simone ti to tako zanimivo in enostavno poveš. Sem poslušala že druge predavatelje na podobne teme, pa niso tako zanimivi in ne znajo motivirat tako kot ti. Kar ne morem nehat poslušat, zato sem si naročila še druga predavanja, ker tako enostavno in življenjsko poveš.”

 

Ocene (0)

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.

Brezplačen e-priročnik: 10 zajtrkov za hormone in ščitnico in 30 idej za enostavne obroke