SPLETNI DETOX PROGRAM s skupinskimi srečanji

ABC LAHKOTNA ESTROGENKA

Lahkotna estrogenka - Simone Godina

PRIJAVE PO PROMOCIJSKI CENI SO MOGOČE DO  31. avgusta  do 24.00 ure

 

SPREMLJAJ PRIPRAVO IN SPOZNAJ SVOJE HORMONE V 

FB SKUPINI SIMONINANŠOLA HORMONOV

S PROGRAMOM in NOVO JESENSKO SKUPINO 2021 PRIČNEMO 

8. SEPTEMBRA IN BOMO SKUPAJ DO KONCA LETA 2021

+ BONUS: E-knjiga Tridnevni detox za hormone

+ BONUS 

BREZPLAČNA PRIPRAVA : Naravno hormonsko ravnovesje 

SE SPOPADAŠ Z TEŽAVAMI, KOT SO:

Program ti bo spremenil življenje in ohranil atribute tvojega telesa, da lahko ponovno svobodno zaživiš v svojem ženskem telesu, brez dodajanja hormonov.

DARILO: Brezplačen 3 dnevni INTENZIV
BIOHACKING HORMONOV

Proti utrujenosti, nespečnosti, glavobolom, anksioznosti, miomom, močnim krvavitvam in drugim ginekološkim težavam Ki bo potekal kot FB live v živo 17., 18., 19. avgusta ob 20.15 do 21.00 V FB skupini SIMONINA ŠOLA HORMONOV prijava spodaj

Lažje in hitreje je ukrotiti hormone, kot celo življenje trpeti zaradi posledic njihovega neravnovesja.

Znebi se vsakomesečnih težav pri menstruaciji, končno normalna perioda brez bolečin, PMS (razdraženosti), brez močnega dolgotrajnega krvavenja, ki izčrpava telo in zaloge železa

Kaj vsebuje program?

Detox program - Estrogenka - Simone Godina

NOVA SKUPINA od 1. septembra do konca decembra, konca leta 2021

sreda 8.septembra ob 19.30  bo prvo srečanje in potem vsaka druga sreda

REDNA CENA: 647,00 €

POLETNA AKCIJSKA CENA: 347,00€ (velja do 31. avgusta )

 

9 korakov do popolnega ravnovesja s Simone Godina

Simone-Godina-Hormonska-strokovnjakinja
  1. Program te vodi skozi prepoznavanje začetnega stanja, težavave s hormoni, prebavo, prehrano,  analizo življenjskega sloga, zgodovino zdravja in težav., da spoznaš kje si.

  2. na skupinskih srečanjih ugotovljamo možne vzroke za ta stanja po metodah funkcionalne medicine, ki je usmerjena na vzroke, ki jih rešuješ s pomočjo ABC metode skozi katero te vosi program

  3. Na skupinskih srečanjih komentiram izvide in krvne teste, ki jih imaš ter svetujem, kaj je še smiselno testirati, kaj testi pomenijo. 

  4. Narediš si plan ciljev, ki jih želiš doseči. Video spletni vodiš Lahkotne estrogenke, te vodi skozi rešitve za tvoje stanje, poleg pa imaš še posdporo v obliki skupinske motivacije, ki ti še dodatno pokaže pravo smer do tvojega cilja.

  5. na skupinksih srečanjih obdelamo tudi vsa zdravila, NHT, dopolnila, botaniko, prehrano. Poučim te o tem zakaj so določena zdravila koristna, kako delujejo in kako ti pomagajo. V začetku določena zdravila še obdrživa in delava smo na stranskih učinkih kasneje jih v sodelovanju z zdravnikom, če je potrebno tudi izločiva.

  6. Posvetiva se tvoji prehrani, pišeš dnevnik prehrane in počutja po predlogi, ki mi ga tedensko ali na 14 dni pošiljaš in ga komentiram na skupinskih srečanjih, kjers se boste učile ena od druge in zares obvladale prehrano, to lahko preverjeno trdim. Videla boš da zmoreš in je zelo enostavno. 

  7. Začela boš uživati v prehrani in si jo enostavno tudi pripravljati. Spremembe prehrane se lotevava postopoma, tako ti ni potrebno takoj priti na neki nov jedilnik način prehranjevanja, ki ti povzroča še dodaten stres.

  8. V skupini se bomo naučile Spremljati svoj ciklus, krvavitve, počutje stanje, ter ga sproti prilagajati. Upoštevavamo tudi mnenje zdravnika ( osebnega, specialista ali ginekolog)  in se naučimo z njim komunicirati in ga opozoriti na določene posebnosti, ki naj jih upošteva ( tukaj imam zelo lepe izkušnje) na ta način maksimalno izkoristiva tudi znanja stroke, ki nama pomagajo pri izboljšanju stanja.

  9. Skupinska srečanja potekajo na 14 dni, v programu prejmeš vsa navodila kako se pripraviti na srečanja, lahko pa sodeluješ samo s poslušanjem in se učiš od drugih ter sproti sprašuješ.

Rezultate dosegava po korakih, ko rešujeva težave, da prideva dokončnega cilja.

Končni cilj: rešitev tvojih težav in doživljenjsko znanje za vzdrževanje teh rezultatov, ter konec strahu pred neznanimi diagnozami.

Kako bo izgledal tvoj 12 tedenski program?

Svoje težave boš začela spreminjati s pomočjo poznavanja delovanja svojih hormonov, reorganizacije prehrane, ki ni samo suhoparna dieta. V programu se poučiš o prehrani na način, da lahko enostavno sama oblikuješ obroke, ter si samostojna pri organizaciji, pripravi in sestavljanju obrokov, tako da te prazniki, pikniki, potovanja, druženja ne morejo vreči iz tira ustreznega prehranjevanja za tvoje hormone, saj boš vedela zakaj izbiraš določena živila in nisi vezana na dieto, ki se je moraš držati. Program te torej pripravi tudi na posebne situacije, ki so po navadi vzrok da prenehaš z zdravim prehranjevanjem in izgubiš voljo. Tega tukaj ni.

Program te nauči prehranjevanja v skladu z mesečnim ciklusom, kjer spoznamo prehranjevanje in življenjski slog prilagojen različnim fazam ženskega ciklusa,ker se hormoni v različnih delih ciklusa različno obnašajo in niso cel mesec enaki. Spoznala boš katera živila so ključna za tvoje stanje in kako jih enostavno samo dodaš v svoj jedilnik brez prevelikih sprememb in odrekanja vsemu, kar že ješ. Enostavno boš prešla na novo prehranjevanje, še vedela ne boš za sprememebo, tako enostavno je. Tako, da bojazen da moraš biti na dieti odpade.

Pri tem sodelujemo z ginekologom in upoštevamo tudi mnenja, ter se predvsem naučimo komunicirati s svojim zdravnikom in ga vprašati prave stvari, da lahko potem prilagajamo prehrano, botaniko, dopolnila in življenjski slog.

Dvakrat mesečno, vsako drugo sredo v mesecu, imamo skupna spletna motivacijska srečanja Pospeševalniki za hormone, kjer si izmenjujemo informacije med seboj, kjer se učimo ena od druge. Vprašanja na teh srečanjih popeljejo na nov nivo znanja, kjer se nadgradimo z znanjem še ostalih udeleženk, ki imajo podobne probleme, le drugačen pogled, ki ga same še nimamo in tako razširimo horizont znanja in rešitev, zvemo veliko novega. Tudi če same nimam kaj vprašati. Zvemo odgovore na vprašanja, ki jih same ne bi postavile, a kljub temu dobimo odgovor, v katerem se najdemo tudi same.

12 tedenski spletni detox program - Simone Godina

Končno prava rešitev proti utrujenosti, izpadanju las, nespečnosti, miomom, cistam, bolečim in nerednim periodam, s strokovno podporo, ki te vodi v pravo smer, da ne tavaš po spletu v zmešnjavi različnih nasvetov in dopolnil.

Več o avtorici programa Simone Godina

Simone Godina - Hormonska svetovalka - ABC Lahkotna estrogenka
Strokovnjakinja za hormone in ščitnico, šolana po metodah integrativne, funkcionalne prehranske endokrinologije s poudarkom na vzrokih hormonskih motenj. S svojim integrativnim pristopom, 30 leti izkušenj s področja zdravja in lepote, farmacevtskim poznavanjem zdravil, vas zna pravilno usmeriti, ne glede nato ali jemljete HNT in kontracepcijske pripravke, imate znane diagnoze ali pa ne. Njeni članki in intervjuji so bili objavljeni v revijah kot so Ona, Bogastvo zdravja, Finance, Zarja, L&Z, Slovenske novice, 24 ur, Naša žena, Grazia. (lahko damo logote teh revij). Svoje nasvete je delila na različnih radijskih postajah in TV oddajah. Skozi njene programe in seminarje je šlo že 773 udeleženk in tudi nekaj moških udeležencev.
Days
Hours
Minutes
Seconds