Zdravstvena trenerka za hormonsko ravnovesje
Zdravstvena trenerka za hormonsko ravnovesje

ABC HORMONOV IN ŠČITNICE SPLETNI PROGRAM AVTOIMUNSKA ŠČITNICA z individualnim vodenjem stanja in podporo

EDINI celostni PROGRAM ZA NARAVNO URAVNAVANJE premalo in prekomerno delujoče ŠČITNICE V SLOVENIJI, s strokovno podporo in rezultati

KI TI POMAGA RAZBREMENITI TVOJO PREOBREMENJENO, AVTOIMUNSKO, VNETO ALI UPOČASNJENO ŠČITNICO. TE REŠI UTRUJENOSTI, NESPEČNOSTI, IZPADANJA LAS IN ZNIŽA TAKO PROTITELESA, KOT TVOJO TEŽO.
Program s katerim je dosedaj še vsaka dosegla rezultat.

 • Imaš diagnozo motenega delovanja ščitnice Hipotiroza, Hipertiroza, Hashimoto, Bazedovka ali pa je tvoja ščitnica vneta?  ( si že brez ščitnice in želiš znanje in pomoč)
 • Jemlješ zdravila že vrsto let, a si še kar kronično utrujena.
 • Misliš, da ne moreš več nič narediti in si obsojena na doživljenjsko jemanje zdravila?
 • Medicina ti ponuja doživljenjsko jemanje hormonov ( zdravil), 1x letno kontrolo ali pa ti predlaga ščitnico odstraniti, ti bi pa rada nekaj naredila sama in ne verjameš da je zdravilo ( nadomestni ščitnični hormon levotiroksin) edina rešitev.
 • Iščeš rešitev?
 • Sama, lahko s pravilnim sistematičnim preverjenim pristopom, ki ga učim, tudi po 20 letih jemanja zdravila, še veliko narediš in ga mogoče sploh več ne potrebuješ….
 • Vsega te nauči moj spletni seminar za ščitnico, poleg pa te vodim še jaz in prilagajava program tvojemu stanju

Program je zate če, občutiš simptome kot so:

 

prekomerno izpadanje las, krhki nohti, mrzle okončine, depresija, suha koža, utrujenost, otečen obraz, nizek pritisk, povečana telesna teža, zaprtost, slab spomin, močne mesečne krvavitve, bolečine v mišicah.

 

Program je zate, če občutiš nelagodja kot so:

 

Zgaga, napihnjenost, trebuh kot nosečnica, kandida, prepustno črevesje, vetrovi, menjaje driske in zaprtost, bolečine v črevesju, kronične in avtoimunske bolezni črevesja , vrtoglavice, slabokrvnost, rdečica na koži, luščenje kože, izpadanje las, hemoroidi, vnetja rodil in mehurja, alergije, preobčutljivosti na hrano, občutek strahu, panike, nihanja razpoloženja in depresije.

 

Program te nauči pravilno razbremeniti tvojo ščitnico.

»Razbremenjena ščitnica je zdrava ščitnica«

Simone Godina

Program je zate v kolikor je tvoja ščitnica :

premalo delujoča, preveč delujoča, avtoimunska »Hashimoto ali Bazedov«, vneta ali z nodusi.

 

Program je zate v kolikor:

 

Želiš izgubiti trdovratne kilograme na trebuhu, ljubezenske obročke , ki visijo preko modrčka ali ukrotiti kilograme, ki si jih nekoč obvladovala, danes pa ti to več ne uspeva, kljub prizadevanjem in dietam.

 

Si poskusila že veliko različnih diet, AIP, ketonskih, LCHF, vegetarijanskih, brezglutenskih, ketogenih, ločevalnih, se hraniš »zdravo« pa ni sprememb, ki si jih želiš, si zapravila že kopico denarja za različne terapije in prehranska dopolnila, pa ni rezultatov.

 

Si še vedno utrujena, depresivna, z bolečimi menstruacijami, glavoboli in z odvečnimi kilogrami, ki se kar kopičijo?

 

Želiš nadgraditi svoja znanja o prehrani in življenjskem slogu, prilagojeno svojemu stanju ščitnice in ostalih hormonov, ter se končno naučiti kaj je prav in kaj ne v obilici vseh informacij na spletu?”

Kako poleg zdravila še sama poskrbiš za svojo ščitnico?

Najprej naj te malo potolažim, da vse kar si investirala vase in naredila zase ni šlo čisto v nič. Mogoče samo nisi šla v pravo smer ali pa dovolj dolgo vztrajala, ali pa ti ni nihče povedal kaj delaš prav in kaj mogoče narobe. Potrebuješ nekoga, ki ti bo vse to kar si že do sedaj naredila, sistematično usmeril v rezultate in da skupaj vse še samo nadgradiva do željenega cilja.

 

To je namen mojega vodenega spletnega programa za tvojo ščitnico.

 

Razmisli in napiši:

  • kakšne cilje bi rada dosegla,
  • kakšna si tista idealna ti,
  • kako bi se želeli počutiti in izgledati.

 

To je že prvi korak k samemu cilju.  Ne glede na to, da se ti zdi to nemogoče, oziroma te želijo prepričati, da se moraš  s tem sprijazniti in biti odvisna od zdravil do konca življenja.

Pridružite se skupini žensk v mojem celostnemu individualno vodenemu programu na daljavo, ter končno sistematično in po korakih spoznaj  tvoje prave rešitve in se jih nauči prilagoditi tvojemu stanju. Vsak teden bova po korakih nadgrajevali tvoje znanje in spreminjali tvoje počutje. Z mojo podporo in usmerjanjem boš motivirana, da ne obupaš, da enostavno vse skupaj vključiš v svoj že tako natrpan urnik, da si poenostaviš svoje preobremenjeno življenje in poskrbiš zase, ker le tako lahko potem poskrbiš tudi za svojo družino, prijatelje, ter vse, ki si ti dragi. Če si sama brez energije, zdravja, kako lahko kakovostno poskrbiš še za  vse okrog sebe?

Pridružite se mi, da skupaj v naslednjih 12 tednih narediva prave korake v pravo smer, razbijeva tabuje in napačne teorije o ščitnici, prehrani in ženskem zdravju. Jaz te bom vodila, da se ti ne bo potrebno preveč ukvarjati s samimi rešitvam, jih iskati na internetu, poskušati in se spraševati: ” kaj je dobro zame?” Moje izkušnje in znanje te bodo po bližnjici usmerile v dosego cilja in ti izboljšale kvaliteto življenja, ker se boš naučila razbremeniti svojo ščitnico in jo ne boš več samo vzdrževala z zdravili.

Tako boš razbremenila svojo ščitnico in svoj cilj dosegla z manj truda in nezadovoljstva, ter  rezultate obdržala za vedno.

ABC program za avtoimunsko ščitnico je edini v Sloveniji

Se bojiš, da boš prikrajšana za hrano, ki jo imaš rada?

Sploh ne še popestrila si jo boš, še bolj boš uživala v hrani, ker se boš naučila tudi pravilnega časovnega razporeda, ter celo dodala koristna živila, ki si jih sedaj sploh ne upaš.

 

Naučila se boš, doživljenjskega prehranjevanja in ne kratkoročne diete, ki neha delovati ko jo končaš, kar te učijo informacije na spletu.

 

Si za?

Pomembno je da začneš, ko boš videla, da se da, boš takoj dobila voljo za še in ko boš dosegla prve rezultate ( na primer več energije) si boš hvaležna, da si z mano že sedaj, ne potem ko boš imela čas, ker tega itak še kakšnih par let ne boš imela. Ščitnica pa propada dalje in avtoimunska reakcija se nadaljuje, kljub medicinski podpori z zdravilom in se ti potem seli še na druga tkiva. Zakaj ne bi tega ustavila, če lahko.

 

Moja dolgoletna praksa, ti daje tudi konkretno praktično oporo, ker vem kako je težko biti utrujena, neprespana ženska z bolečinami in meglo v glavi.

VEM, DA TE JE STRAH SPREMEMB, V PRETEKLOSTI SI ŽE POSKUSILA BREZ GLUTENA IN PODOBNO IN NI BILO SPREMEMEB, PA NI SAMO TO. NA SPLETU JE VELIKO INFORMACIJ, VČASIH SI CELO NASPROTUJEJO, MIDVE BOVA TO SKUPAJ POSORTIRALI ZA TVOJE STANJE IN ZA TVOJ CILJ, TAKO BOŠ OPREMLJENA Z ZNANJEM ZASE ZA VEČNO.

Nekaj vtisov in rezultatov programa:

Kako se prijaviš v voden spletni program
ABC HORMONOV IN ŠČITNICE – AVTOIMUNSKA ŠČITNICA ?

Naroči program s klikom na  ikonico spodaj

298,00 EUR ZA VSE TRI MESECE

Znanja za vse življenje

PRIDRUŽI SE SKUPINI ŽENSK V MOJEM SPLETNEM PROGRAMU NA DALJAVO IN POSLUŠAJ SEMINAR NA SVOJEM TELEFONU ALI TABLICI, TER TAKO PODPRI SVOJO ŠČITNICO!

KDAJ LAHKO PRIČNEM S PROGRAMOM?

 

Program je »evergreen« zimzelen vedno teče.

V program se lahko vključiš kadarkoli ko si pripravljena, ker si tempo odločaš sam.

Izkoristi in poglej popust, ki je trenutno na voljo .

 

Misliš da je program preveč neoseben , ker je spletni?

Nikakor ne.

V programu boš sama poslušala posnetke mojih predavanj v živo, ker ne zmorem individualno vedno znova tako kvalitetno povedati vse, kar moraš vedeti o svojih hormonih in ščitnici, tako da to predelaš sama.

 

Poleg tega spletnega programa imaš še mojo individualno podporo in se slišiva na kratkih tedenskih posvetih v živo, kjer pogledava tvoj prehranski režim, ti popravim tvoj jedilnik,  obdelava točke, ki so specifične za tvoje stanje.

 

Še več! Motivacijska skupinska srečanja Pospeševalniki v živo, vsak prvi in tretji torek v mesecu, kjer ponovimo pomembne točke programa za ščitnico, da jih zares osvojiš in vpelješ v svoj življenjski slog, ter obdelamo tudi vse problematične točke, ki ti delajo težave.

 

individualne termine si lahko že za vse tri mesece rezerviraš vnaprej v URNIKU

 

KOLIKO STANE TA SPLETNI PROGRAM ZA ŠČITNICO?

Redna cena spletnega programa je  648,00 eur

zate samo še tokrat do konca tega meseca samo 298,00 EUR

KAJ VSEBUJE SPLETNI PROGRAM ZA ŠČITNICO:

Moj koncept dela in razbremenjevanja ščitnice po metodah funkcionalne medicine usmerjene na vzroke in ne samo na blaženje simptomov

Še nisi prepričana, da ti moj program lahko pomaga?

Kakšne rezultate in kako hitro lahko pričakujete:

Nekaj vtisov in rezultatov programa:

Moji primeri reševanja težav s ščitnico, v živo odgovarjam na vprašanja povezana s ščitnico.

Začni z mini tečajem....

PRIDRUŽI SE MOJI SKUPINI ŽENSK, KI SO Z MOJO POMOČJO ŽE URAVNALE SVOJE ŠČITNICE IN SEDAJ ŽIVIJO POLNE ENERGIJE.
PRIDRUŽI SE MI V VODENEM SPLETNEM PROGRAMU, ČE PA ŠE NISI PRIPRAVLJENA, SE LAHKO ŠE IZOBRAŽUJEŠ. NA SPLETNI STRANI NAJDEŠ VIDEOTEKO IN E-KNJIŽICE Z VZROKI IN TESTIRANJI.

Brezplačen e-priročnik: 10 zajtrkov za hormone in ščitnico in 30 idej za enostavne obroke