Zdravstvena trenerka za hormonsko ravnovesje
Zdravstvena trenerka za hormonsko ravnovesje

Zdravstveni trener je
več kot dietetik in nutricionist

nutricionisti in dietetiki sestavljajo  jedilnike na podlagi  prehranske piramide javnega zdravstva, ki je samo ena od prehranskih teorij. Taki jedilniki pogosto pomenijo preveliko spremembo veliko odrekanja, oganizacije, trpljenja in se jih redko kdo v praksi zares drži. Preveč so osredotočeni na to kaj ne smemo jesti in premalo na to kaj lahko, zato večinoma zapademo spet v neustrezno prehranjevanje in ne dosežemo željenih rezultatov. Večinoma vemo kaj je zdrava prehrana (čeprav v praksi ugotavljam da se pojem zdrave prehrane pri vsakem posamezniku razlikuje – ni vse za vse) a v praksi tega nihče ne počne, ker je veliko zmede glede  prehrane in veliko različnih nasvetov v medijih na temo zdrave hrane in dopolnil.

Kot zdravstveni trener in funkcionalni nutricionist, sem usposobljena tudi da pogledam vaše izvide, teste, diagnoze in vam na podlagi tega tudi razložim, kje so pomanjkljive funkcije delovanja vašega organizma.


Osredotočam se tudi na vzroke za različna stanja, tako da vam individualno na posvetu, v e-knjižicah ali v sklopu spletnih delavnic razložim, kaj so lahko vzroki za različna stanja, na katere se potem osredotočimo in jih odpravljamo.


Prehrana, ki jo jaz učim in jo najdete v mojih spletnih delavnicah, temelji na prehranjevanju brez najpogostejših motilcev, hormonov, imunskega sistema in hrani, ki razbremenjuje in regulira prebavni sistem.

Zdravstveni trener je več kot dietetik in nutricionist –  nutricionisti in dietetiki sestavljajo  jedilnike na podlagi  prehranske piramide javnega zdravstva, ki je samo ena od prehranskih teorij. Taki jedilniki pogosto pomenijo preveliko spremembo veliko odrekanja, oganizacije, trpljenja in se jih redko kdo v praksi zares drži. Preveč so osredotočeni na to kaj ne smemo jesti in premalo na to kaj lahko, zato večinoma zapademo spet v neustrezno prehranjevanje in ne dosežemo željenih rezultatov.

Večinoma vemo kaj je zdrava prehrana (čeprav v praksi ugotavljam da se pojem zdrave prehrane pri vsakem posamezniku razlikuje – ni vse za vse) a v praksi tega nihče ne počne, ker je veliko zmede glede  prehrane in veliko različnih nasvetov v medijih na temo zdrave hrane in dopolnil.

Brezplačen e-priročnik: 10 zajtrkov za hormone in ščitnico in 30 idej za enostavne obroke