Zdravstvena trenerka za hormonsko ravnovesje
Zdravstvena trenerka za hormonsko ravnovesje

Brezplačen priročnik TRIDNEVNI NARAVNI DETOX za hormonsko ravnovesje.

Želite mojo pomoč pri vaših težavah? 


Pomagam vam na način, da se naročite na enkratni posvet, kjer skupaj pogledava vaše stanje in vam predlagam okvirno strategijo rešitev.

na povset se naročite tako, da v spletni trgovini vplačate željeni posvet in se vpišete v urnik terminov, ter na željei termin pokličete.


Pomagam vam na način da se udeležite hitrih tečajev, ki vas poučijo o vzrokih vaših težav in rešitvah zanje. Tukaj ni skupinskih srečanj.


Pomagam vam na način, da se vključite v moje spletne programe celostne obravnave s skupinskimi motivacijskimi srečanji, ki vas po korakih, sistematično v praksi preverjeno, vodijo od prepoznavanja vzrokov, priporočenih testiranj, sprememeb v prehrani in življnejskem slogu,  do pravih dolgoročnih rezultatov. 

Programu pristopite na način, da v spletni trgovini naročite program, ki najbolj opisuje vaše težave ( HORMONI, ŠČITNICA), po vplačilu prejmete dostop do vodiča/programa z vsemi navodili v živo, kjer vas skozi navodila v vodiču vodim do vašega rezultata. Skupinska srečanja pa potekajo po urniku, ki je objavljen v vodiču.

Programi

Tukaj najdete moje storitve v okviru katerih vam pomagam reševati težave s hormoni in ščitnico:

SPLETNI VODIČI celostnega samozdravljenja, ki vas po korakih vodijo do rešitev, poleg pa imamo 2x tedensko skupinska motivacijska srečanja po urniku


HITRI TEČAJI za spoznavanje hormonov in ščitnice, kjer delate sami po metodi ABC


ENKRATNI POSVETI kjer se pogovoriva o vašem stanju in strategijah rešitev za vaš problem.


PREHRANSKI NAČRTI, kjer pišete dnevnik prehrane in vam ga popravim glede na vaše stanje.

ABC SPLETNI VODIČI
celostnega samozdravljenja

HITRI TEČAJI
vzrokov in rešitev

KNJIGE
prihaja!

POSVETI IN PREHRANSKI NAČRTI

DELUX TRANSFORMACIJA

PRIDRUŽI SE MOJI FB VIP SKUPINI SIMONINA ŠOLA HORMONOV IN ŠČITNICE, ali VPRAŠAJ KAR NA MESSENGER, moje recepte pa lahko najdeš na INSTAGRAMU

Brezplačen e-priročnik: 10 zajtrkov za hormone in ščitnico in 30 idej za enostavne obroke