Zdravstvena trenerka za hormonsko ravnovesje
Zdravstvena trenerka za hormonsko ravnovesje

Kateri hormon PA TEBI nagaja?
POVEŽI HORMONE ZA REDEN CIKLUS IN PREROJENO POČUTJE


HORMONI so med seboj povezani, moja metoda povezovanja hormonov dnevnega bioritma s hormoni mesečnega bioritma je hitrejša in učinkovitejša rešitev za tvoje slabo počutje, brez dodajanja hormonov

 

Hormoni so orkester prenašalcev sporočil po telesu.

Vsako dodajanje hormonov že ustvarja novo neravnovesje.

 

Test hormonov iz krvnega seruma pokaže samo količino hormonov, ne pokaže pa njihovega obnašanja v telesu in ppvezave z drugimi hormoni.Test hormonov je samo vodilo, ki nama pove, kateri hormoni so najbolj v neravnovesju ne pokađejo pa klučnega problema.

 

Si vedela, da je stanje tvojega ciklusa povezano z nekimi dogajanji v tvojem telesu na katere ima prehrana in tvoj življensjki solg velik vpliv.

 

Hormoni niso samo estrogen in progesteron. Velik vpliv na žensko zdravje in ciklus imajo hormoni, ki so v tvojem telesu prisotni vsak dan in se menjajo na dnevni bazi.

 

V kolikor se resnično želiš lotiti hormonov na pravem koncu potem je potrebno začeti pri ADRENALKI, to so hormoni, ki močno vplivajo tudi na tvoje ženske hormone. 

 

ZAČNI S SPOZNAVANJEM SVOJIH HORMONOV in njihovim delovanjem, kar ti pokađe vzroke, na katerih je dobro delati. Tako se izogneš iskanju diagnoz za svoje slabo počutje, ki jih ni, ker hormonso neravnovesje v začetnih fazah še ni bolezen, lahko pa s časom vodi tudi tja.

 

Moja inovativna v praksi že preverjena ABC metoda povezovanja hormonov med seboj  in hormonov s ščitnico,  s sočasnim upoštevanjem delovanja črevesja in imunske tolerance, te pouči o povezavah hormonov med seboj, zakaj občutiš določene težave in te pelje do ključnih rešitev le teh, da ponovno zaživiš v svojem telesu.

Vse to v Mali šoli ABC HORMONOV IN ŠČITNICE, ki ti jo  priporočam, da se seznaniš z delovanjem in vplivi hormonov na tvoje počutje in težave.

 

Svoje težave v povezavi s hormoni, ter kako vse to vpliva tudi na tvojo ščitnico, spoznaš v video tečaju Mala šola ABC hormonov, ki te nauči trike, kako svoj bioritem uskladiš z naravnim bioritmom svojih hormonov, ti predlaga živila in jedilnike, ki jih moraš nujno vključiti, ter tudi ostale protokole in ključne spremembe za naravno uravnavanje hormonov.

Kako pa se skupaj lotiva tvojih težav za katere si že ugotovila, da so lahko povezani s hormoni.

 

Kako se skupaj lotiva tudi ginekoloških bolezni, preprečiva operacije in odtstranitev ženskih organov, ali pa prpeprečiva ponavljanje težav tudi  po operacijah.

 

 

prvi korak UVODNI POSVET, ki je brezplačen, da se spoznava in , kjer ti razložim, kaj se da v tvoji situaciji narediti s celostnim pristopm, ne glede na diagnozo in zdravila. Tukaj te poučim o tem, kaj se dogaja, kje so možni vzroki in kako se jih bova skupaj lotili.

 

 

 

DRUGI KORAK  individualni coaching LAHKOTNA ESTRIGENKA (3 -6M)

Tvoje težave rešujeva postopoma preko tedenskih srečanj, kjer se posvetiva predvesem vzrokom in tvojemu življenjskemu slogu, ter se tedensko lotiva nadgradnje prehranskih navad, sestave obrokov, razporeda obrokov, obroke dopolniva z živili, ki podpirajo hormonsko stanje, stanje črevesja, imunskega sistema, prilagajava vse to tudi genetiki.

Skupaj postaviva cilje, ki jih eliva doseči in temu prilagajava potem tedenska srečanja.

Delava po korakih, da ni vsega preveč, sproti preverjava, kako telo sprejema spremembe in jih prilagajava.

Po potrebi narediva teste, ki so najbolj smiselni. ( opravljeni testi niso pogoj za sodelovanje, ker vsaka ženska je bioindividum in se testi prilagajajo, glede na stanje. Pri meni ni potrebno na splošno narediti goro testov, ki bi jim potem prilagajali dodajanje hormonov. NE to ni potrebno, teste se anredi glede na smiselnost rezultatov, ki jih potrebujeva za še bolj ciljno usmeritev pri terapiji in prilagajanju stanja, še bolj jih potrebujeva za preverjanje stanja) Tako, da ne pošiljat emailov, kaj naj testiram, ker testi pridejo na vrsto v nadaljnjih fazah skupnega dela.

 

Individualno podporo in oporo pri uvajanju sprememb lahko izbereš kot mesečne obroke MESEČNI HORMONČEK ali kot trimesečno coaching terapijo LAHKOTNA ESTROGENKA

 

Moja podpora te usmerja, da vse sprememebe, ki so pomemne za tvoje stanje lahkotno in brez stresa vključiš v svoj življenjski ritem. Naučiva se podpreti tvoje telo tudi v kolikor si močno aktivna, kar je lahko malo skregano s hormoni, a sama veš, da se ne moreš kar ustaviti, odnehati, tako, das e naučiva kako v svojem aktivnem življenju podpreš svoje hormone in ne glede na aktivnosti še vedno ostaneš v svojem ženskem bistvu, kar te zavaruje proti boleznim in izgubi ciklusa, ter mesečnih težavam v povezavi s tem. 

 

Greva skozi ZA TVOJE STANJE POMEMBNE točke MOJE METODE POVEZOVAJA HORMONOV in poveževa hormone, ki tebi delajo težave, kar te naučim, da potem to vatomatsko izvajaš.

 

Mogoče si misliš, da je to samo še dodatno breme v tvojem že tako natrpanem lajfu, a ti lahko povem, da si s tem znanjem, ki ga osvajava skupaj močno zmanjšaš pot v izgorelost, se podpreš oziroma se naučiš podpreti svoje hormone, metabolozem, hrano, spanje, aktivnosti točno za tvoj lajf in ne tako kot večinoma učijo ustavi se, odnehaj, spremeni službo ipd, ker veš, da to ustvarja še večji stres.

 

Naučim te, da se podpreš pri svojem delu, ter da si povrneš hormonsko svobodo, ki jo potem občutiš kot ženstveno lahkotnost v svojem telesu in tako lahko močno in še bolje poletiš v vsem, kar te veseli

 

V primeru, pa da so že prisotne doočene resne ginekološke težave, rak dojk, si že dala skozi tudi kakšno operacijo ali nanjo čakaš, potem se posvetiva še temu in telo počistiva vzrokov teh težav. Tukaj lahko še bolje izkoristiva posebne funkcionalne teste, ki pokažejo obnašanje hormonov v telesu, preverjava stanje metabolizma, kjer te podprem z mojim specifičnim znanjem, ker preverjava vzroke za tvoje težave in ne postavljava diagnoze.

Seveda je diagnoza zdravnika ali ginekologa zelo koristna, a to je le ime težave in ne rešitev. S tem ko se posvečava vzrokom v tvojem telesu, ki so pripeljali do teh diagnoz, se začenja odrešitev in rešitev, ter tudi dokončno olašanje in boljše počutje.

Poučim te tudi, kako lahko še bolje izkoristiva zdravstveni sistem, ker je dobro da se to prepleta in integrativno povezuje, da izkoristimo najbolje iz vseh področij. 

 

Skratka, če ti je dovolj trpljenja s svojimi simptomi, ti je dovolj tega, da ti govorijo, das e nič ne da, da je to genetika, da je to staranje, da je to normalno, ti pa se ne strinjaš in čutiš, da se vseeno da narediti, kar je praksa zadnjih 10 let tudi pokazala, potem si na pravem mestu in začniva:

 

 

 

Sodelovanje z menoj je zate rešitev v kolikor se želiš svojega ginekološkega stanja lotiti sistematično, si pripravljena tedensko uvajati določene spremembe, ti ni dovolj samo skopa zdravniška obravnava, želiš preprečiti operacijo, želiš še sama v pravi smeri podpreti svoje hormone, s pomočjo aktivacije in povezovanja hormonov, nadgradnje tudi tvoje zdrave prehrane, vrnitev svojega telesa v naravno hormonsko stanje.

 

 

HORMONE COACH ni samo nutricionist, sem več kot to, natreniram tvoje hormone v tvojo oporo in žensko moč

 

 

3. korak AKCIJA!!!

 

4. korak  POPOLN POLET ŽENSKE MOČI 

 

 

BREZPLAČNO SPOZNAJ IN SE PRIPRAVI NA DETOX PROGRAM LAHKOTNA ESTROGENKA V SPLETNI AKADEMIJI HORMONOV IN ŠČITNICE

Kakšne rezultate smo že dosegle z ABC METODO POVEZOVANJA hormonov:

Brezplačen e-priročnik: 10 zajtrkov za hormone in ščitnico in 30 idej za enostavne obroke