Zdravstvena trenerka za hormonsko ravnovesje
Zdravstvena trenerka za hormonsko ravnovesje

Kateri hormon vam nagaja?

hormoni

Se najdete v opisanih simptomih na sliki? Slika pokaže za kateri hormon so težave značilne, a to ne pomeni, da obravnavamo samo ta hormon 

Hormoni so orkester prenašalcev sporočil po telesu. Sam test hormonov ne pokaže pravega problema. 

ABC metoda vas pouči o povezavah hormonov med seboj in ključnih rešitev le teh, da ponovno zaživite v svojem telesu. Vse to v Mali šoli ABC HORMONOV IN ŠČITNICE, ki ga priporočam, da se seznanite z delovanjem in vplivi hormonov na vaše polutje in težave.

 

Svoje težave v povezavi s hormoni, ter kako vse to vpliva tudi na vašo ščitnico, boste prepoznali v mali šoli ABC hormonov, ki vas nauči, kako svoj bioritem uskladite z naravnim bioritmom hormonov, predlaga živila in jedilnike, ter tudi ostale protokole in trike ključne za naravno uravnavanje hormonov.

Spoznajte ABC METODO celostnega naravnega uravnavanja hormonov usmerjeno ne vzroke, kjer testiranje hormonov iz krvi ni potrebno.

 

Začnite že danes spoznavati delovanje svojih hormonov, povezave med njimi, vpliv hormonov na vašo ščitnico, vpliv na dnevni in mesečni ciklus, povezavo le teh z vašimi simptomi in nabor rešitev za naravno hormonsko ravnovesje s poslušanjem ABC VIDEO TEČAJA HORMONOV IN ŠČITNICE, ter s preverjeno metodo ukrotite svoje hormone.

Potrebujete VEČ VODENJA IN INDIVIDUALNI PRISTOP ?

Za kratek posvet o hormonih, lahko v najbližjem laboratoriju opravite osnovni test hormonov estradiol in progesteron na 21 dan ciklusa ali bolj razširjeni test, kjer poleg estradiola in progesterona preverite še stanje testosterona, kortizola in DHEAS. Pošljite kopije na email in se naročite posvet z razlago testov Hormonček * v spletni trgovini, vplačate in se vpišete v urnik, ter poklilete ob uri. Se slišiva!

Hormonskega kaosa se lahko lotiva skupaj v okviru trimesečnega spletnega detox programa ABC LAHKOTNA ESTROGENKA z individualno podporo, ki je še bolj specifično namenjen reševanju težav kot so: miomi, ciste, endometrioza, PCOS, močne periode, nereden ciklus ali pomoč pri zanositvi. Program, ki vam prinaša svobodo v ženskem telesu.

BREZPLAČNO SPOZNAJ IN SE PRIPRAVI NA DETOX PROGRAM LAHKOTNA ESTROGENKA V SPLETNI AKADEMIJI HORMONOV IN ŠČITNICE

Kakšne rezultate smo že dosegle z ABC METODO NARAVNEGA URAVNAVANJA hormonov:

Brezplačen e-priročnik: 10 zajtrkov za hormone in ščitnico in 30 idej za enostavne obroke