Zdravstvena trenerka za hormonsko ravnovesje
Zdravstvena trenerka za hormonsko ravnovesje

Kateri hormon vam nagaja?

hormoni

Poglejte simptome na sliki in preverite s katerim hormonom so povezani, ter ta hormon testirajte v laboratoriju.

 

stanje svojih hormonov pa lahko preverite tudi brez odvzema krvi z Integrativno analizo hormonskega stanja,  ki jo izpolnite in se naročite na brezplčano razlago povezave hormonov med seboj, tako da se vpišete v urnik. 

Spoznajte moj koncept celostnega naravnega uravnavanja hormonov po metodah integrativne in funkcionalne medicine usmerjene ne vzroke, kjer testiranje hormonov iz krvi ni potrebno.

 

Začnite že danes sami s pomočjo mojega ekspres tečaja ABC VELIKI SEMINAR hormonov in ščitnice, spoznavati svoje hormone, svoj mesečni ciklus in periode, presnovo različnih hormonov, povezavo le teh z vašimi simptomi in nabor rešitev za naravno hormonsko ravnovesje

Potrebujete mojo pomoč, znanje in vodenje?

Za kratek posvet o hormonih, lahko v najbližjem laboratoriju opravite osnovni test hormonov estradiol in progesteron na 21 dan ciklusa ali bolj razširjeni test, kjer poleg estradiola in progesterona preverite še stanje testosterona, kortizola in DHEA. Naročite posvet z razlago testov Hormonček * v spletni trgovini, vplačate, pošljete kopije izvidov po elektronski pošti in se vpišete v urnik.

Hormonskega kaosa se lahko lotiva skupaj v okviru trimesečnega spletnega detox programa ABC LAHKOTNA ESTROGENKA z individualno podporo, ki je namenjen reševanju težav kot so: miomi, ciste, endometrioza, PCOS, močne periode, nereden ciklus ali  pomoč pri zanositvi.

PRIPRAVILA SEM POSEBNO BREZPLAČNO PRIPRAVO NA PROGRAM TRIMESEČNEGA VODENJA, KI JO NAJDETE V SPLETNI AKADEMIJI HORMONOV IN ŠČITNICE

Kakšne rezultate smo že dosegle z mojo naravno dresuro hormonov:

Brezplačen e-priročnik: 10 zajtrkov za hormone in ščitnico in 30 idej za enostavne obroke