Zdravstvena trenerka za hormonsko ravnovesje
Zdravstvena trenerka za hormonsko ravnovesje

Kateri hormon vam nagaja?

hormoni

Simptomi na sliki, pod označenim hormonom, pokažejo neravnovesje le tega. Lahko ga tudi testirate v laboratoriju.

Vendar sam test hormonov ne pokaže pravega problema. ABC metoda vas pouči o povezavah hormonov med seboj in ključnih rešitev le teh, da ponovno zaživite v svojem telesu.

 

Stanje svojih hormonov, lahko preverite tudi brez odvzema krvi z Integrativno analizo hormonskega stanja,  ki jo izpolnite in se naročite na brezplačno razlago povezave hormonov med seboj, tako da se vpišete v urnik. Odgovore ne pošiljam po emailu, ker je razlaga zelo individualna in vam razložim tudi strategijo rešitev za vaš problem.

Spoznajte ABC METODO celostnega naravnega uravnavanja hormonov usmerjeno ne vzroke, kjer testiranje hormonov iz krvi ni potrebno.

 

Začnite že danes spoznavati delovanje svojih hormonov, povezave med njimi, vpliv na dnevni in mesečni ciklus, povezavo le teh z vašimi simptomi in nabor rešitev za naravno hormonsko ravnovesje s poslušanjem ABC VIDEO TEČAJA HORMONOV IN ŠČITNICE, ter s preverjeno metodo ukrotite svoje hormone.

Potrebujete DODATNO pomoč IN ŽELITE NADGRADITI SVOJA znanja O HORMONIH IN CIKLUSU ?

Za kratek posvet o hormonih, lahko v najbližjem laboratoriju opravite osnovni test hormonov estradiol in progesteron na 21 dan ciklusa ali bolj razširjeni test, kjer poleg estradiola in progesterona preverite še stanje testosterona, kortizola in DHEA. Naročite posvet z razlago testov Hormonček * v spletni trgovini, vplačate, pošljete kopije izvidov po elektronski pošti in se vpišete v urnik.

Hormonskega kaosa se lahko lotiva skupaj v okviru trimesečnega spletnega detox programa ABC LAHKOTNA ESTROGENKA z individualno podporo, ki je še bolj specifično namenjen reševanju težav kot so: miomi, ciste, endometrioza, PCOS, močne periode, nereden ciklus ali pomoč pri zanositvi. Program, ki vam prinaša svobodo v ženskem telesu.

BREZPLAČNO SPOZNAJ IN SE PRIPRAVI NA DETOX PROGRAM LAHKOTNA ESTROGENKA V SPLETNI AKADEMIJI HORMONOV IN ŠČITNICE

Kakšne rezultate smo že dosegle z ABC METODO NARAVNEGA URAVNAVANJA hormonov:

Brezplačen e-priročnik: 10 zajtrkov za hormone in ščitnico in 30 idej za enostavne obroke