Zdravstvena trenerka za hormonsko ravnovesje
Zdravstvena trenerka za hormonsko ravnovesje

Kateri hormon PA TEBI nagaja?

hormoni

Se najdeš v opisanih simptomih na sliki? Slika pokaže za kateri hormon so težave značilne, a to ne pomeni, da obravnavamo samo ta hormon 

Hormoni so orkester prenašalcev sporočil po telesu.

Tudi krvni test hormonov ne pokaže pravega problema, jaz test upošetvam glede na tvoje stanje in ga potem povežem s tvojimi težavami.

Moja inovativna v praksi že preverjena ABC metoda povezovanja hormonov med seboj  in hormonov s ščitnico,  s sočasnim upoštevanjem delovanja črevesja in imunske tolerance, te pouči o povezavah hormonov med seboj, zakaj občutiš določene težave in te pelje do ključnih rešitev le teh, da ponovno zaživiš v svojem telesu.

Vse to v Mali šoli ABC HORMONOV IN ŠČITNICE, ki ti jo  priporočam, da se seznaniš z delovanjem in vplivi hormonov na tvoje počutje in težave.

 

Svoje težave v povezavi s hormoni, ter kako vse to vpliva tudi na tvojo ščitnico, spoznaš v video tečaju Mala šola ABC hormonov, ki te nauči trike, kako svoj bioritem uskladiš z naravnim bioritmom svojih hormonov, ti predlaga živila in jedilnike, ki jih moraš nujno vključiti, ter tudi ostale protokole in ključne spremembe za naravno uravnavanje hormonov.

Spoznaj ABC METODO celostnega naravnega uravnavanja hormonov usmerjeno ne vzroke, kjer testiranje hormonov iz krvi ni potrebno.

Moja posebna znanja in moja lastna inovativna metoda POVEZOVANJA VSEH HORMONOV Z MOŽGANI, ČREVESJEM IN IMUNSKIM SISTEMOM, te pouči tudi o čiščenju umazanih estrogenov tvoje estrogenske dominance, ki je pogosto krivec za miome, ciste, endometrioze, adenomioze, vozliče na ščitnici, povečane ščitnice, rak ščitnice in dojk.

 

V spletnem tečaju ABC boš našla sistematičen pristop reševanja hormonskih težav od hormonov dnevnega bioritma, ki se izmenjujejo na dnevni bazi, stresnimi hormoni, hormona želje po sladkem, hormone, ki zaklepajo tvoje maščobe, hormone, ki vplivajo na tvoj spanec in nergijo.

Našla boš rešitve za hormone mesečnega bioritma, kot so estrogeni, v kateri fazi ti nagajajo, katera specifična živila potrebuješ, da jih počistiš uravnaš, za lahkoten ciklus. Kako prehrano prilagajaš celo na svoj ciklus.

 

Spoznala boš specifična živila, ki te podpirajo, ko si v stresu, tista za boljši spanec,

specifična živila, ki podpirajo tvoj estrogen za boljšo plodnost in tista, ki podpirajo progesteron, da nimaš PMSja.

Začneš lahko že danes.

Spoznaj delovanje svojih hormonov, povezave med njimi, vpliv hormonov na  ščitnico, vpliv na dnevni in mesečni ciklus, povezavo le teh s tvojo prebavo, možgani, vsemi simptomi, ki jih občutiš.

Širok nabor rešitev prehrane, bioritma, trikov, dopolnil, zelišč, drugih prijemov za naravno hormonsko ravnovesje s poslušanjem ABC VIDEO TEČAJA HORMONOV IN ŠČITNICE mojo preverjeno metodo uravnavanja hormonov.

“Super je, da imamo v Sloveniji zdravstvenega trenerja kot ste vi, zelo sem vesela vseh vaših informacij in navodil, ki jih podajate v svojih predavanjih.

V mesecu oktobru sem pri vas kupil izdelek , zanj sem se odločila, ko sem poslušala večino vaših e-predavanj, najbolj pa mi je dalo misliti predavanje: Kako so povezani črevesje, koža in ščitnica.”

 

“Simone pozdravljeni,
V priponko prilagam izvid. Če prav razumem, je bilo zdravljenje uspešno zaključeno :)Vljudno prosim še za vaše mnenje. S prehrano moram po vsej verjetnosti nadaljevati, torej s tako, kot je bila v obdobju zdravljenja?
Velika hvala za pomoč in podporo pri zdravljenju.

Brez vas mi ne bi uspelo, vsaj tako hitro ne. Super ste! 🙂
Lep preostanek tedna,”

 

Potrebuješ VEČ VODENJA IN INDIVIDUALNI PRISTOP ?

Za kratek posvet o hormonih, lahko v najbližjem laboratoriju opravite osnovni test hormonov estradiol in progesteron na 21 dan ciklusa ali bolj razširjeni test, kjer poleg estradiola in progesterona preverite še stanje testosterona, kortizola in DHEAS. 

Naročite izdelek “POSVET HORMONEČEK” 

Pošljite kopije na email in iberite termin v urniku.

Pišite še dnevnik prehrane in počutja en teden, 

Več klik spodaj na enkratni posvet z razlago testov, strategijo rešitev in korekcijo tedenskega jedilnika.

 

Hormonskega kaosa se lahko lotiva skupaj v okviru trimesečnega personaliziranega coachinga  ABC LAHKOTNA ESTROGENKA, ki je še bolj specifično namenjen reševanju težav kot so: miomi, ciste, endometrioza, PCOS, močne periode, nereden ciklus ali pomoč pri zanositvi.

 

Coaching podpora,  kjer greva skupaj skozi vse korake delovanja na vzroke, pregledava in narediva vse teste, posodobiva tvojo prehrano, prilagodiva bioritem, urediva tudi črevesje, delujeva na umazane estrogene, ostale hormone, po potrebi narediva tudi DUTCH test ( ni vključen v ceno se plača posebej), ki pokaže vse hormone in presnovo, ter pretvorbo le teh, da se lahko zares ciljno posvetiva rešitvam.

 

Tri mesece, da se skupaj naučiva vse, kar potrebuješ, za tvoj specifičen primer, kjer imaš na razpolago moje specifično znanje in izkušnje, ki jih že prenašam na druge v moji AKADEMIJI CELOSTNE  ENDOKRINOLOGIJE IN GINEKOLOGIJE.

 

Še z vsako do sedaj sva našli rešitve, ki ti izbiljšajo kakovost življenja in te rešijo neprijetnih simptomov in tudi nepotrebnih operacij ali pa preprečijo ponovitev stanj, kot tudi izboljšanje stanj po operacijah v kolikor so ti drastično spremenile življenje.

 

Po potrebi se lahko tudi slišiva na kratkem brezplačnem razgovoru, kjer ti povem, kako bi se lotila tvojega stanja in ti pomagala do rešitve, ter kaj bova skupaj počeli

Urnik terminov

BREZPLAČNO SPOZNAJ IN SE PRIPRAVI NA DETOX PROGRAM LAHKOTNA ESTROGENKA V SPLETNI AKADEMIJI HORMONOV IN ŠČITNICE

Kakšne rezultate smo že dosegle z ABC METODO NARAVNEGA URAVNAVANJA hormonov:

Brezplačen e-priročnik: 10 zajtrkov za hormone in ščitnico in 30 idej za enostavne obroke