Zdravstvena trenerka za hormonsko ravnovesje
Zdravstvena trenerka za hormonsko ravnovesje

PREOBREMENJENA ščitnICA SE KAŽE V MOTNJAH NJENEGA DELOVANJA!


Ščitnica je pogosto žrtev neravnovesja v telesu.

Kadar ščitnica zboli, je to znak, da je preobremenjena in nas ne zmore več ščititi.

Pred čim ščitnica tako močno ščiti, da je zbolela?

Pred pomanjkanjem hranil ( železa) zaradi pomanjkljive absorpcije, zazna, da ni hranil in se upočasni, da nas zaščiti.

Pred stresom, ki je prepogost s premalo spanja in premalo regenerativnega počitka. Je stres sprožil neki dogodek ali sprememba v vašem življenju, ki je sprožila še zadnji signal, da je imunski sistem porinila čez rob v avtoimunsko obolenje, ki napada vašo ščitnico.

Pri ženskah kot stres deluje tudi nosečnost, saj avtoimunsko obolenje pogosto izbruhne po porodu.
Ščitnica vas lahko ščiti tudi pred kemijskim stresom, ki ga povzroči hrana, ki jo vaše telo in imunski sistem zaznava kot tujek in sproži nastanek protiteles.

Ščitnica vas lahko ščiti tudi pred infekcijsko okužbo, oziroma je taka okužba lahko tisti stres, ki imunski istem porine čez rob v avtoimunski odziv, kar sproži povišanje protiteles na tkivo ščitnice značilno za Hashimoto.

Ščitnica nas lahko ščiti tudi pred prekomerno količino joda. Res je, da ščitnica za svoje delovanje potrebuje jod, pred prevelikimi količinami, pa nas ščiti tako, da se upočasni.

Lahko pa na ščitnico vplivajo tudi drugi hormoni, kortizol kot stresni hormon, inzulin zaradi neustrezne prehrane ali spolni hormon estrogen, ki se pri vas presnavlja v umazano obliko, ki sproža razraščanje tkiv ščitnice. Več o vzrokih in razlage v eknjižici vzrokov povezava spodaj)

To je le nekaj vzrokov, ki so vašo ščitnico obremenili, da vsa ne zmore več ščititi, zato se močno upočasni ali pa nasprotno močno podivja in deluje prekomerno.

Podprimo ščitnico s 5 preverjenimi metuljčki:

Za svojo ščitnico lahko sami veliko naredimo, tako da jo pravilno razbremenimo in nahranimo

Ščitnica ni zbolela, zaradi pomanjkanja zdravila v obliki sintetičnega hormona, samo preobremenjena je.

Ji želiš pomagati in jo razbremeniti, da te bo spet lahko ščitila? Pa poglejmo kako?

Spoznajte ABC METODO celostnega naravnega uravnavanja ščitnice usmerjeno ne vzroke, ki jih standardni test ne pokaže. Testiranje ščitnice pokaže njeno moteno delovanje, ki je posledica različnih vzrokov, ki pa jih lahko obvladamo s pomočjo ABC METODE: v mali šoli hormonov in ščitnice, ki te celostno popelje skozi vliv hormonov, prehrano in avtoimunsko delovanje ščitnice.

5 METULJČKOV ZA PODPORO ŠČITNICI, KI JIH MORAŠ POZNATI.

Je vaša ščitnica vneta, avtoimunska, upočasnjena ali podivjana? 

 

So vam diagnosticirali vozliče? 

 

Se želite bolje počutiti in izboljšati kvaliteto življenja?
Preverite stanje svoje ščitnice še preden se pojavi bolezen, ali pa preprečite nadaljevanje propadanja ščitničnega tkiva zaradi avtoimunskih napadov.
Z razširjenim testom v najbližjem laboratoriju preverite stanje svoje ščitnice:
TSH, FT3, FT4, aTPOAb, aTgAb, TSI, diferencialna krvna slika in hemogram.

Začnite že danes z uravnavanjem in razbremenjevanjem svoje premalo delujoče avtoimunske ščitnice sami s pomočjo hitrega  tečaja VELIKI ABC SEMINAR  hormonov in ščitnice, ki vas pouči o delovanju ostalih hormonov, ki vplivajo na ščitnico, delovanju hrane na ščitnico in avtoimuskem odzivu vaše ščitnice, ter se naučite prvih rešitev usmerjenih na vzroke, ki so vašo ščitnico pripeljali do motenega delovanja.

V kateri fazi avtoimunskega odziva je vaša ščitnica? KAKO PREPREČITI NADALJEVANJE AVTOIMUNSKEGA ODZIVA? Kako nastane avtoimunska bolezen ščitnice in kako si lahko pomagamo IN USTAVIMO AVTOIMUNSKE IZBRUHE?

Potrebujete dodatno pomoč, znanja o ščitnici in vodenje?

V najbližjem laboratoriju z razširjenim testom preverite stanje svoje ščitnice:

TSH, FT3, FT4, aTPOAb, aTgAb, TSI, diferencialna krvna slika in hemogram.

Enkratni posvet pogosto ni dovolj, ker je potrebnih več zaporednih korakov do popolne razbremenitve in zdravja ščitnice. V kolikor ste pripravljeni delati na sebi, ter dolgoročno razbremeniti in uravnati svojo preveč ali premalo delujočo ščitnico to lahko urediva z individualno podporo na daljavo RENESANSA ŠČITNICE, ter tako skupaj uravna vašo ščitnico in njeno avtoimunsko delovanje spraviva v remisijo, ter se v večini primerov znebiva tudi zdravil.

Rezultati RENESANSE ŠČITNICE

Brezplačen e-priročnik: 10 zajtrkov za hormone in ščitnico in 30 idej za enostavne obroke